Premijer u trendu, otvorio TikTok profil: ‘Konačno sam poslušao savjet mlađih suradnika’

Screenshot/TikTok

Tri tjedna prije izbora HDZ, sudeći po svemu, kreće u žestoku kampanju. Najbolje to pokazuje najnoviji primjer.

Naime, predsjednik HDZ-a Andrej Plenković otvorio je službeni TikTok profil kako bi privukao mlađe glasače.

“Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen!”, napisao je u upisu te za kraj poručio:

“Radujem se našim raspravama i dijalogu!”. Vrlo vjerojatno najzanimljiviji dio TikToka je trenutak u kojem je premijer i predsjednik HDZ-a pokazao svoje košarkaške sposobnosti.



@plenkovic_andrej

Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu! 💬 #ZaSveIzazove #politika #mladi #andrejplenkovic #izbori2024 #hrvatska

♬ A short sound effect – KKLab

“Povećajte plaće i obnovite Sisak”

Međutim, nije dugo trebalo da Hrvati komentiraju prvi TikTok Andreja Plenkovića. “Moj savjet je da odete u dućan i s 850 eura kolika je realna plaća većine nas Hrvata i preživite mjesec dana..welcome to reality”, jedan je od komentara ispod TikToka.

“Povećajte plaće i obnovite Sisak”, komentirao je drugi TikToker. Međutim, neki komentari nisu kritični već pohvalni. Tako se mnogi napisala “Bravo”, “Genijalno”,…

Jedan korisnik je čak imao i prijedlog za predsjednika HDZ-a. “Gospodine Plenkoviću, vi se trebate kandidirati za predsjednika republike Hrvatske”, poručio mu je pratitelj.

Na Plenkovićevom profilu zasad je samo jedan video, a bit će zanimljivo pratiti što će objavljivati sada u vrijeme izborne kampanje.

Plenković izazvao Milanovića: ‘Ajmo na pravu utakmicu, a ne ovako kukavički’

Komentari