Slučaj koji je zgrozio Balkan ostaje neriješen: Izgleda da bi potraga za Dankom mogla završiti

Screenshot: Facebook

U Borskom okrugu se u subotu (13. travnja), deseti dan od uhićenja osumnjičenih za ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za tijelom djevojčice. U petak je pretraženo korito Zlotske rijeke i to od sela Zlot prema mjestu Sumrakovac, kao i rezervoari za vodu.

Cisterne i rezervoare za vodu pregledavaju jer su obojica osumnjičenih za ubojstvo djevojčice, Dejan Dragijević i Srđan Janković radili u JKP “Vodovod” zbog čega su odlično znali raspored rezervoara koje su redovito obilazili.

Intenzitet potrage opada i prema neslužbenim informacijama čini se da bi ona službeno mogla završiti tijekom nedjelje, ali će se vjerojatno nastaviti u nekom drugom obliku, prenosi Kurir.

Foto: Cropix

Brat jednog od ubojica preminuo u pritvoru

Da podsjetimo, dvogodišnja Danka Ilić je nastradala 26. ožujka, kada su je osumnjičeni prvo udarili službenom “fiat pandom”, a zatim je Dragijević navodno zadavio golim rukama.



Tijelo su bacili na deponij, ali ga je Dragijević dva dana nakon toga navodno premjestio na drugu lokaciju. Za premještanje tijela osumnjičeni su i Dejanov otac Radoslav Dragijević (73) i brat Dalibor Dragijević (40). U međuvremenu Dalibor je u pritvoru preminuo od posljedica srčanog udara tijekom noći sa 6. na 7. travnja.

Poznati novi jezivi detalji! Načelnik otkriva: Danka se probudila, jedan od njih ju je zadavio

Komentari