Turudić odgovorio Milanoviću: ‘Predsjednik je stavio metu na moja leđa’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Novoizabrani glavni državni odvjetnik Ivan Turudić odbacio je u srijedu tvrdnje predsjednika Republike da je propucavanje njegova automobila dogovoreno, poručivši kako je Zoran Milanović ‘svojim huškačkim i prostačkim govorom’ stavio metu na njegova leđa.

“S prijezirom odbacujem njegove tvrdnje da je pucanje u automobil u kojem vozim članove obitelji izmišljeno ili iskonstruirano, ne očekujem ispriku kad se utvrdi istina, niti mi njegova isprika treba”, rekao je Turudić i dodao da ne želi biti predmet Milanovićevih predizbornih ambicija.

Turudić se, kako je objavio Večernji list i Dnevnik.hr, time referirao na istup predsjednika Milanovića koji je u vezi s propucavanjem Turudićeva automobila ustvrdio da je taj slučaj dogovoren ne bi li se glavom državnom odvjetniku dala zaštita. “Imam dokaze da je to staro mjesec dana, imam nalaz policije iz Virovitice. Ja sam predsjednik države i do nekih podataka dolazim bez obzira na HDZ. Mjesec dana nisi vidio da su ti dva zrna revolvera ušla u auto? Daj pričaj to nekom drugome”, izjavio je ranije Milanović.

Foto: Damjan Tadic/Cropix

Turudiću automobil propucan iz vatrenog oružja

Virovitičko-podravska policija potvrdila je da provodi očevid nakon što je novoimenovani glavni državni odvjetnik prijavio oštećenja na automobilu, a mediji su pozivajući se na neslužbene izvore objavili kako je Turudiću automobil propucan iz vatrenog oružja.



Milanović ponovio da želi biti premijer: ‘Nisam imao izbora i uključio sam se u utrku’

Komentari