Ubojica sa Srednjaka je neubrojiv, poznavao je sina nesretne žene: ‘Spasio sam svemir’

Foto: Josko Supic / CROPIX, Ilustracija

Kako javlja 24sata, tridesetpetogodišnji NJ.B., koji je nožem ubio zaposlenicu farmaceutske kompanije u ponedjeljak nije bio raspravno sposoban. Očekivano, sudac istrage pritvorio ga je na mjesec dana zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Slučaj ubojstva sa Srednjaka u Zagrebu, gdje se Nj.B sumnjići da je nožem usmrtio 67-godišnju V.B., navodno na ispitivanju kako tvrdi portal, nije mogao govoriti o motivima ubojstva poznanice već je samo rekao “Spasio sam svemir”.

Nakon toga, tužitelj je predložio da se 35-godišnjaku odredi jednomjesečni istražni zatvor, što je sudac i prihvatio. Kako dodaju, osumnjičeni za ubojstvo je poznavao sina ubijene i zaposlenicu farmaceutske kompanije,

On je naime ušao u njihov stan na četvrtom katu stambene zgrade u Ulici Srednjaci provalio u četvrtak oko 20.50 sati. Odmah po ulasku u stan ju je napao te oštrim predmetom nožem i zadao joj više ubodnih rana po tijelu od posljedica čega je žena preminula.



Foto: Goran Mehkek / CROPIX/Ilustracija

Pronašao ju je sin, odmah mu je pozlilo

On se pak zajedno s oružjem udaljio na adresu stanovanja na području Črnomerca. Tamo su ga u petak i pronašli gdje je uhićen te su ga potom doveli u službene prostorije policije. U blizini mjesta stanovanja su pronašli i nož.

Usmrćenu je pronašao njen sin koji se uputio na Srednjake po pozivu s radnog mjesta ubijene da se nije pojavila na poslu. Njemu je pozlilo, a susjeda ubijene je kratko ispričala što se dogodilo.

Policija uhitila osumnjičenog za ubojstvo u Zagrebu, susjedi u šoku: ‘Ovaj svijet je totalno poludio’

“Izgledao je kao da će se srušiti. Policajci su mu htjeli pozvati Hitnu pomoć, ali on je odbio. Jedna susjeda primila ga je u stan, a druga mu je donijela vodu i kekse. Od šoka nije mogao prozboriti ni riječ”, rekao je.

Komentari