Poznata tvrtka traži dosta radnika, plaća i preko 1.200 eura: Evo kako se prijaviti

Foto: Nera Simic / CROPIX

McDonalds je na svojim stranicama objavio da traži stotinjak novih radnika i sezonaca u restoranima diljem Hrvatske. Nova radna mjesta otvaraju se u turističkim središtima na moru, ali tvrtka radnike traži i u Zagrebu, Varaždinu, Bjelovaru, Velikoj Gorici, Karlovcu, Sisku.

Prema oglasima objavljenima na stranici tvrtke, prosječna neto plaća za početnu poziciju je oko 1050 € sa svim dodacima, dok radnici godišnje mogu dobiti dodatnih 560 € neto prigodnih nagrada godišnje.

Budući zaposlenici mogu svake godine računat na novčani dar za svako dijete do 15 godina starosti u iznosu od 140 € neto, jubilarne nagrade kao i redovno povećanje plaće svake godine, prenosi Dnevno.hr.

mcdonalds_sarajevo6-020123.jpg
Foto: Antonio Balic / CROPIX

Dodatak na plaću

“Prethodno iskustvo nije potrebno, a radnici mogu napredovati već nakon četiri mjeseca rada. Radi se na puno ili nepuno radno vrijeme”, stoji na stranicama tvrtke.



Velika hrvatska tvrtka traži radnike, mogu i oni s osnovnom školom: Tu su i podaci o plaći

Sezonski radnici mogu računati na dodatak na plaću u sezoni do 170 € bruto mjesečno (u periodu od travnja do kolovoza 2024). Ako lokacija rada nije blizu mjesta stanovanja, McDonald’s će platiti kvalitetan smještaj, kao i povratnu kartu na relaciji mjesto boravka – mjesto rada. Prijaviti se može putem njihove web stranice.

Komentari