Danijela Dvornik prokomentirala razvod Elle i Charlesa: ‘Džabe sam ja to govorila svojoj kćeri’

Foto: Vojko Basic/Cropix

Influencerica i kćer Dina Dvornika, Ella Dvornik, i Charles Pearce stigli su na još jednom u nizu ročišta na Općinskom sudu. Ella se pojavila u plavom kaputu i nasmijana te je kratko rekla novinarima “dobro jutro”.

I ona i Charles stigli su u pratnji svojih odvjetnika oko 9 sati ujutro, prenosi 24sata. Prvo ročište bilo je početkom prosinca, a suđenje je zatvoreno za javnost. Influencerica je potvrdila u kolovozu da se razvode.

Naime, Ellin upečatljivi kaput je domaćeg brenda Varteks, a njegova cijena iznosi 290,66 eura, na službenoj stranici spomenute modne marke. Inače, o krizi u braku splitske influencerice i engleskog poduzetnika šuškalo se mjesecima prije nego što je Ella Dvornik u kolovozu konačno potvrdila za magazin Story da se razvodi.

Foto: Instagram

‘Brak ubije puno stvari’
Ročište u postupku u kojem Ella tuži Charlesa već je bilo održano, no poduzetnik se na njemu nije pojavio, a u drugom postupku, odnosno tužbi koju je protiv Elle podignuo Pearce u kolovozu ročište još nije održano.



“Sve je sporno. Ne mogu se dogovoriti oko ničega”, rekli su za Slobodnu krajem studenog iz sudskih krugova. Naime, Charles je u srpnju tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, čiji je ona jedini vlasnik, kao i da su se međusobno prijavili za više prekršaja i djela za koja se vode sudski postupci.

Kako se pisalo po domaćim medijima, nakon što su zatražili sporazumni razvod braka na sudu u Puli uslijedile su međusobne tužbe. Riječ je o tužbama u kojima se raspravlja o razvodu braka, roditeljskoj skrbi i uzdržavanju djece. Njihovu situacije je nedavno komentirala i Danijela Dvornik na svome Instagram liveu.

Foto: Livio Andrijic / CROPIX

“Brak ubije puno stvari. Kad je loš brak – žena se počne loše osjećati. Nije ženstvena, nema romantike, postane ljuštura koja vapi za ljubavlju koju ne dobiva u braku”, te je zaključila.

“Džabe sam ja to govorila svojoj kćeri; to ti ne treba, možeš imati djecu, ne moraš se udavati… Imala sam osjećaj da to neće dugoročno funkcionirati i to se tako pokazalo, ali što ćeš, zna ona da sam ja u pravu””, započela je, a potom iskreno priznala da je najteže gledati vlastito dijete kako čini greške.

Danijela Dvornik otkrila ima li frajera: ‘Žene su se danas opametile’

“Kao roditelju je najteže gledati kada djeca rade greške, a ti znaš da oni griješe. Ali to je u skladu s njihovim godinama i bolje da se dogodi prije nego kasnije. Moja kćer je morala naučiti na onaj najteži način, ali to je tako, svi imamo svoju školu. Jedino što možemo je biti podrška iz prikrajka, ne okretati leđa djeci u takvim stvarima”, zaključila je Danijela.

Komentari