Severina prokomentirala političku situaciju u Hrvatskoj: ‘Došlo je vrijeme da se konji sedlaju’

Foto: Dragan Mijatović

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, danas je objavio kako ide na nadolazeće izbore i to kao kandidat za premijera, a cijelu je situaciju prokomentirala i Severina. Podijelila je tu vijest na Instagram storyju, a zatim je na drugom objavila Milanovićev citat: “Došlo je vrijeme da se konji sedlaju”, uz pjesmu “Novo, bolje”, srpske pjevačice Konstrakte.

“Drage građanke i građani, Hrvatice i Hrvati, odlučio sam kandidirati se kao neovisni i nestranački kandidat na listi SDP-a na izborima za Hrvatski sabor koji će se održati 17. travnja ove godine”, započeo je Milanović u svojoj objavi.

“Nakon izborne pobjede u koju sam siguran, odstupit ću sa svoje dužnosti Predsjednika Republike i uz potporu nove većine u Hrvatskome saboru preuzeti odgovornost za vođenje Vlade Republike Hrvatske. Do preuzimanja nove dužnosti, nastavljam obnašati svoju dužnost predsjednika Republike Hrvatske u skladu sa svojim ustavnim obvezama i dužnostima”, napisao je Milanović.



‘Nastavak komedije’

Inače, Konstrakta je upravo ovu pjesmu odabrala za natjecanje na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, a mnogi smatraju da je njome zapravo ismijavala vlast Aleksandra Vučića.

Pjesma, naime, govori o tome da nikad neće biti bolje iako se to bolje obećava godinama. Podsjetimo, prvi put otkad je Hrvatske izbori će se održati u srijedu. Brojni građani diljem republike osvrnuli su se i na jednu zanimljivost – 17. travnja se obilježava i Svjetski dan cirkusa.

“Parlamentarni izbori na Svjetski dan cirkusa. Simbolično”, “Nastavak komedije”, “Cirkus od države, baš prikladno”, “Hahahah ovo je sve bolje od boljeg”, “Otkazat ću pretplatu na Netflix, što će mi pored ovakve države”, samo su neki od komentara, piše Dnevno.hr

Tenzije na vrhuncu! Plenković žestok: ‘Skriveni lider oporbe, i on i SDP će izgubiti po treći put’

 

Komentari