‘TAKO MU SE USUKAO U MEĐUNOŽJE!’ Ništa bez njegova komentara: Ciganović se oglasio o Eurosongu, nije oduševljen

Foto: Instagram

 

Prva večer Eurosonga je iza nas, a reakcije na nastup Leta 3 i dalje su užarene.

I dok se dojmovi nakon nastupa riječkih rokera tek trebaju slegnuti, naveliko se priča i o ostalim predstavnicima europskih zemalja. Kakvu su koreografiju izveli, kako su zvučali, koga je pojela trema i ono najvažnije – što su odjenuli – od komentara na te teme užarile su se društvene mreže.

O ovoj posljednjoj Dnevno.hr je razgovarao s domaćim modnim kritičarem Nevenom Ciganovićem koji je bez dlake na jeziku analizirao stajling svih natjecatelja, pa i naših.



Najnezadovoljniji je odjevnom kombinacijom irskog predstavnika.

”Irac u premalom, zlatnom, šljokičastom kombinezonu koji mu se tako usukao u međunožje pa nije imao pi*pek nego camel toe… Izgledao je zdepasto, nabijen”, nije ga štedio.

Foto: Guliver

Latvijci su, odnosno Sudden Lights, za Nevena bili prejednostavno obučeni.

”Oni na probama nisu imali kostime jer su izgubili prtljagu, ali ako su ovo bili kostimi bolje da su ostali izgubljeni. Norveška mi je izgledala k’o Meri Andraković za sirotinju koja i dalje nosi Zigmana za sirotinju”, nastavlja Ciganović.

Među najboljima prema njegovom mišljenju bio je finski predstavnik Käärijä, no ima jednu zamjerku.

”Volio bih da je promijenio kostim, s obzirom na to da je na ovim eventima vezanima za Eurosong imao slične kostime, po meni čak i efektnije”, kaže Ciganović koji je posebno pohvalio Izraelku Nou Kirel, ali i Šveđanku Loreen.

Foto: Guliver/ Graham Finney

 

”Izgledala je savršeno, vrlo scenično, eurovizijski, moderno… Sve kako je trebala izgledati naša Albina prije dvije godine. Loreen je bila dobra. Njen kostim mi je odličan bio, vrlo Muglerovski što je sad i aktualno”, priča modni kritičar kojemu se svidio i stajling nizozemskog dua Mie Nicolai i Diona Coopera.

Pohvalio je i predstavnike Malte, The Buskere, koji su ga iznenadili promjenom outfita na pozornici.

A onda se osvrnuo i na Let 3 i komentirao ih u svom stilu.

Foto: Livio Andrijic / CROPIX

 

”Što se tiče našeg Leta 3, ja još od Dore nisam ljubitelj njihovih kostima. Meni je to previše handcraftovski, na razini studenata TTF-a. Ono što mi prodajemo pod šokantno, što se krije ispod onih kaputa, za moj je ukus degutantno. Ali mi je drago da je BBC zabranio gole guzice s ružama u njima i da su se inače ‘provokativni’ Letovci koji se odupiru svim pravilima pokunjeno držali BBC-jevih odredbi jer, ma koliko god oni pricali da Eurosong shvaćaju kao šalu, vidjelo se da im je jako stalo do niega”, zaključio je.

Za kraj se osvrnuo i na voditeljice Eurosonga, Aleshu Dixon, Hannah Waddingham i Juliu Saninnu. ”Jako me razočaralo što su cijelo vrijeme bile u istim klajdama, da se nisu presvlačile”, kaže nam modni kritičar.

 

Komentari