Thompson ima jasnu poruku u vezi izbora: ‘Birajmo one koji su se iskazali u Domovinskom ratu’

Foto: Duje Klarić / Cropix

Uoči nadolazećih parlamentarnih izbora vidjeli smo poteze bez presedana od strane predsjednika Zorana Milanovića, ali i niz oštrih kritika koje je zadobio nakon najave kandidature za premijera. Teško je povjerovati da nas od datuma izbora dijeli još punih mjesec dana, a izgledno je da od raznih političkih opcija još nismo vidjeli niti prve karte koje planiraju odigrati.

No, prisjetimo se na trenutak kako je o prošlim parlamentarnim izborima, koji su se održali 2020. godine, govorio hrvatski glazbenik i domoljub Marko Perković Thompson.

“Dragi prijatelji, nalazimo se pred još jednim vrlo važnim izborima za zastupnike u Hrvatskom saboru pa imam potrebu obratiti Vam se i pozvati Vas da svakako izađete na ove izbore”, poručio je Thompson 2020. godine, prenosi Dnevno.hr

Niksa Stipanicev / CROPIX

‘Birajmo ljude koji su se iskazali’

“Birajmo ljude koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu. Ako su je bili kadri stvoriti i obraniti, bit će kadri s njom i upravljati”, napisao je 2020. godine na Facebooku Thompson.



Pozvao je Hrvate da biraju ljude za koje su “sigurni da će se zalagati za kršćanska načela i očuvanje svih naših vrednota”, a to je tada, kao i danas, bez sumnje bio Domovinski pokret, na čijem je čelu danas Ivan Penava.

“Na političkim listama koje nam se nude pronađimo takve ljude, oni postoje i zato dobro promislimo kome dati glas. Nemojmo dopustiti da na vlast dođu oni pojedinci, stranke i njihovi sljedbenici, koji su demonstrativno napustili Hrvatski sabor prilikom izglasavanja hrvatske neovisnosti, kao ni oni koji su pasivno promatrali kalvariju njenog stvaranja i Domovinskog rata, a danas bi htjeli s njom upravljati”, poručio je tada Thompson.

Severina je opet na sudu: Ovog puta tuže nju i traže novčanu odštetu, evo i zbog čega

 

Komentari