Milanović napao strane trgovačke lance i banke: ‘Plenković bespogovorno klima glavom Briselu’

Foto: Screenshot Facebook /Zoran Milanović

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u srijedu ujutro se oglasio na svom Facebook profilu gdje je ponovno poslao poruku hrvatskom narodu uoči izbora. Ovaj put je čak snimio i video na kojem govorio o inflaciji i “kimanju glavom Briselu”.

Milanović je inače ovih dana poručio kako sigurno neće dati ostavku te da će nakon izbora biti premijer. “Normalno, neću dati ostavku jer neću prepustiti Hrvatsku Plenkoviću i njegovoj kriminalnoj organizaciji.

Moja je odgovornost i dužnost prema građanima koji su me izabrali, kao i prema svima onima koji ne žele trpjeti Plenkovićevu diktaturu, spriječiti HDZ da potpuno ovlada Hrvatskom. Protekle četiri godine, kao Predsjednik Republike, uspio sam sačuvati barem neke institucije od Plenkovića i njegovih jataka. Do sada smo institucije branili, a sad je vrijeme da ih oslobodimo!”, poručio je Zoran Milanović.

Foto: Damir Krajac/Cropix

“Bespogovorno klima glavom Briselu”



Čini se kako je njegova najnovija objava nastavak njegove neslužbene kampanje za izbore.

“U Hrvatskoj imamo inflaciju pohlepe! To je strateški hrvatski problem kojemu se vlast u Hrvatskoj mora posvetiti. Plenković nije učinio ništa da tome stane na kraj, jer da bi tome stali na kraj treba se malo zamjeriti stranim trgovačkim lancima i bankama, ne puno – malo. Ali kao što bespogovorno klima glavom u Briselu tako klima glavom pred bankama. Tome se mora stati na kraj, država ima instrumente kojima može obuzdati inflaciju pohlepe i financijsko haračenje hrvatskih ljudi. Ako to ne napravimo, bojim se i zamisliti kako bi Hrvatska izgledala nakon 12 godina vlasti Plenkovića i HDZ-a”, rekao je Zoran Milanović na snimci.

Nova epizoda sukoba Butković – Milanović! Ministar uzvraća: ‘Možda ubaci svog obiteljskog prijatelja’

Komentari