URNEBESNA FOTOGRAFIJA Kerum ismijava Puljka i ekipu: ‘Milica, Srbija, 19 godina’

Foto: Tom Dubravec/Cropix

Bivši gradonačelnik Splita i ponovni kandidat za poziciju splitskog gradonačelnika Željko Kerum nakon jučerašnjeg sučeljavanja s Ivicom Puljkom tijekom kojeg su pale teške riječi, objavio je fotomontažu kojom ismijava seks aferu u suparničkom taboru.

Kerumovo lice umetnuto je umjesto lica njegove sestre, koja u ruci drži preklopni mobitel, a uz fotomontažu je napisano: “Milica, Srbija, 19 godina”.

Time se osvrnuo na seks skandal koji potresa Split, a u čijem su središtu donedavni splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević i bivši gradski vijećnik Luka Baričić. Podsjećamo u medijima je objavljena prepiska s eksplicitnim seksualnim audio i video zapisima između Ivoševića i Baričića s dvije djevojke iz Srbije od kojih se jedna predstavila kao maloljetnica. Ivošević je tvrdio da je prekinuo razgovor nakon što je saznao koliko ima godina te da joj nije slao fotografiju, no najnovija prepiska pokazuje suprotno.

Foto: Screenshot, Facebook

Pale teške riječi
U jučerašnjem sučeljavanju Keruma i Puljka donedavni splitski gradonačelnik rekao je da to nije seks-afera jer seksa nije bilo.



“Oni nas seksaju u zdrav razum već 30 godina”, ustvrdio Puljak i rekao da je bila fiktivna ljubavnica i Bože Petrova, ali da njih to “ne zanima”. Puljak se branio da se tu radi o privatnim porukama te se zapitao treba li privatni život biti prikazan cijeloj Hrvatskoj.

Kerum je rekao da je ružno to što Puljak govori. “Ozbiljan i pristojan čovjek to ne govori. Zbog njegovih bolesnih ambicija je povukao Vice Mihanovića i dao ostavku. Sam je kriv što si je napravio tu situaciju”, kazao je Kerum i dodao da je veći problem Branka Ramljak. Puljak je opetovano rekao da se radi o kriminalnoj organizaciji.

Puljak je rekao Kerumu da je najveća sramota ostati dužan, a Kerumove firme su ostale dužne hotelu Marjan i drugim firmama. “Ima znak Ferrarija na kravati”, uočio je Puljak i dodao da se radi o prikazu “razbacivanja novca dok je dužan drugima”. Kerum je rekao da vozi Ferrari, a da Puljak ima Peugeot pa je jalan. Tada su rekli da će se međusobno – tužiti.

 

Komentari