Direktor prodaje u Rimac Automobilima napušta kompaniju: Neverom jurio 232 km/h po Jadranskoj magistrali

Instagram

Krešo Ćorić, direktor prodaje u Rimac Automobilima, objavio je da napušta funkciju i kompaniju u kojoj je bio zaposlen sedam godina.

Ćorić se u svojoj oproštajnoj objavi zahvalio na pruženoj prilici. U tvrtku je došao na visoku poziciju bez ikakvog iskustva u autoindustriji, ali je usprkos podsmijehu i podmetanjima uspio, između ostalog i zahvaljujući pomoći dobrih ljudi u tvrtki, napisao je Ćorić između ostalog, piše Index.

Ćorić se na oproštaju prisjetio svojih najvećih uspjeha, pa tako izdvaja da su svi primjerci modela Concept_One rasprodani, kao i da su prodane 42 Nevere i uspostavljena prodajna mreža diljem svijeta. Konačno, kaže kako je upravo on autor imena Nevere, nakon što je razvio set boja za eksterijer i interijer.



Ostat će Ćorić upamćen i po svojim nespretnim izjavama, kao i onoj o tome kako su sve Nevere rasprodane i to uz prosječne doplate od pola milijuna eura što je pisao britanski Autocar.

U prilog mu ne ide niti činjenica da je on, prema neslužbenim izvorima, iz policijskih krugova bio taj koji je Neverom jurio 232 km/h po Jadranskoj magistrali. Nešto kasnije Ćorić je snimljen kako divlja na američkim ulicama kad je prezentirao automobil potencijalnom kupcu.

 

 

Komentari