Miro Bulj: Na sutrašnjem suđenju dokazat ću da je Stjepan Mesić elementarna nepogoda po hrvatski narod!

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Saborski zastupnik Mosta i gradonačelnik Sinja Miro Bulj sutra 1. listopada ide na sud jer ga je bivši predsjednik Stjepan Mesić tužio zbog izjave.

Na sutrašnje suđenje Bulj se osvrnuo na Facebooku, a kako tvrdi sudu je za svjedoke predložio impozantne goste među kojima su i bivši visoki državni i stranački dužnosnici te povjesničar i nekadašnji kandidat za predsjednika.

Također je tražio i da se na sudu preslušaju tonski i video zapisi.

‘Dijelio hrvatski narod u najtežim vremenima velikosrpske agresije’

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:“Sutra me očekuje suđenje sa Stjepanom Mesićem na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Mesić me tužio zbog izjave da je on elementarna nepogoda i krivokletnik za hrvatski narod!
Sutra ću te tvrdnje i dokazati, a za svjedoke sam predložio Vladimira Šeksa, jer je kao predsjednik Sabora surađivao s Mesićem koji je tada bio predsjednik države, zatim Josipa Manolića, bliskog Mesićevog suradnika, Tomislava Karamarka, Mesićevog savjetnika za nacionalnu sigurnost, Marijanu Petir, glasnogovornicu Mesićeve predsjedničke kampanje 2005., Davora Božinovića, nekadašnjeg predstojnika Mesićevog ureda i neovisnog povjesničara Josipa Jurčevića.

Osim toga, tražit ću da se preslušaju na sudu i tonski i video zapisi iz kojih je vidljivo da govorim istinu i da je Mesić zaista elementarna nepogoda, jer je dijelio hrvatski narod u najtežim vremenima velikosrpske agresije, a danas je promijenio ploču”, stoji u objavi.

Komentari