Oglasili se roditelji dječaka osumnjičenog za masakr u Beogradu: ‘Nijemi od neizlječivog bola i tuge svakodnevno jecamo…’

Foto: Cropix

M.K. i V.K. otac i majka dječaka K. K. (13) osumnjičenog da je ubio 9 učenika i čuvara, potom ranio još šestero među kojima je i nastavnica Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” prvi put su se javno oglasili.

“Tog 3. svibnja zavladala je vječna tišina u kojoj nijemi od neizlječivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim djetetom i za Draganom koji je djecu s toliko ljubavi pazio. Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo sućut svakoj obitelji zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Vječno u tuzi, Obitelj Kecmanović”, prenijeli su beogradski mediji priopćenje odvjetničkog ureda Borović.

Ubijeno 10 osoba
Da podsjetimo, dječak je 3. svibnja došao u školu na Vračaru te vatrenim oružjem ubio osam učenika i zaštitara škole. Prije nekoliko dana ozljedama je, nažalost, podleglo još jedno dijete, tako da je u masakru ukupno poginulo 10 osoba.

Dječak je trenutno smješten u Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i mlade. S obzirom na to da u trenutku zločina nije imao navršenih 14 godina, dječak ne podliježe kaznenoj odgovornosti.



Komentari