NEUGODNO ISKUSTVO Poznati hrvatski influencer u trgovini htio isprobati žensku odjeću: ‘Dočekao me zaštitar’

Foto: Instagram

Hrvatski influencer Marco Cuccurin na Instagramu je podijelio situaciju iz trgovine odjećom te ju nazvao ‘neugodnim iskustvom kojeg ne želi ni najgorem neprijatelju’.

Trgovina, naime, nije bila spremna za njegovu želju da isproba odjeću sa ženskog odjela. “Kao što znate, otvorenog sam uma, ne dijelim ništa kroz muško-žensko jer po meni stvari ne mogu imati tu etiketu. Aliiii… Zara misli drugačije”, započeo je Marco svoju priču.

“Naime, sinoć sam u shoppingu, kao i uvijek, prošao prvo ženski odjel jer to radim redovno u svakom dućanu. Uzmem nekoliko stvari i krenem s njima na kat u muški i security me zaustavlja i bahato pita: ‘Kuda vi? S tim ne možete gore’. U prijevodu, ne možete ženske stvari nositi u muški dio isprobati što me logično dovelo da se okrenem i odem u ženske svlačione”, napisao je Marco kojeg na Instagramu prati više od 86 tisuća ljudi.

“Tamo me ponovno dočeka zaštitar i kaže ‘Ne možete ovdje isprobati’. E tu već šizim… Gdje da probam stvari, ako ne mogu ni sa ženskim stvarima u mušku svlačionu ni ja kao muškarac u žensku svlačionu a, pazi, pričamo o stvarima? Možda najbolje usred dućana…”, dodao je influencer.



“Uglavnom, security je rekao ‘Odite voditeljici’ i tako sam napravio. Pitao sam je gdje mogu isprobati, na što me ona u čudu i ispod oka pita ‘Aha, te ženske stvari? Vi to za sebe, jel?’. Odbrusio sam i rekao ‘Da, želim probati, a očito ne znam gdje’. I na to je samo rekla ‘Dobro, idite ovdje u ženske svlačione’”, opisao je Marco čudnu situaciju.

“Moj savjet, dajte muškarcima više boja pa možda neću morati u ženski odjel”, zaključio je.

 

Komentari