Osumnjičeni za brtualne napade na žene u Splitu negira krivnju: Ja nisam na snimkama

ilustracija

Muškarac (28) kojega se sumnjiči da je subotu ujutro na splitskim Firulama i Blatinama napao dvije žene srednje životne dobi, završio je u istražnom zatvoru.

Podsjetimo, napao je dvije žene u dobi od pedeset dvije i četrdeset godina, a u istražnom zatvoru nalazi se zbog opasnosti od ponovljanja kaznenog djela. Jednu je ženu napao bocom, a drugu kamenom. Prva je zadobila lakše tjelesne ozljede, a četrdesetogodišnjakinja tešku tjelesnu ozljedu noge.

Tijekom iznošenja svoje obrane govorio je o svom teškom životu, a tijekom ispitivanja je negirao sve napade te tvrdi kako na snimkama nije on.

“Mene se ne tiče tko je na onim snimkama, ja ću dokazati da to nisam ja”, rekao je mrtav-hladan.



Priznao je i kako uzima sve nedozvoljene supstance osim heroina.

Policija ga je odvela na Županijsko državno odvjetništvo gdje ga je ispitala zamjenica županijskog državnog odvjetnika Mira Dolić.

Ovo privođenje je bilo planirano za ponedjeljak ujutro, ali policija je u uspjela obaviti pretragu sobice u prizemlju jedne kuće u Srinjinama u koju se smjestio 28-godišnji Nišević.

Prije privođenja na ŽDO psihijatrica Dolores Britivić obavila pregled nad uhićenim Niševićem i tek kada je procjenila da je on opasan za okolinu, ali ubrojiv i sposoban iznijeti svoju obranu krenulo se u procedru ispitivanja.

Mišević je na kraju odveden u splitski zatvor na Bilicama.

Komentari