Rozga progovorila o zdravstvenom problemu s kojim se bori: Ova dijagnoza joj je zadala mnogo muka

Foto: Josko Supic / CROPIX

Pjevačica Jelena Rozga iako ima 46 godina izgleda bar 10 godina mlađe, te se mnogima čini kao da uopće ne stari. Uz dobru genetiku, za njen izgled zadužen je i Jelenin šarm i mladalačka energija. Međutim, malo tko zna da se pjevačica već 17 godina bori sa zdravstvenim problemom.

Naime, ona je dugo krila, ali je jednom prilikom otkrila da ima problem sa štitnom žlijezdom, što joj je zadalo mnogo muka kada je riječ o njenom zdravlju. “Pred kraj 2006. godine osjetila sam promijene na svom tijelu. Pretjerano umaranje, gubitak težine i veliki problemi s kožom”, započela je Rozga za Hello magazina.

“To je bilo baš u periodu kada se moj život mijenja, kada sam otišla iz grupe “Magazin” i započela solo karijeru. Odlučila sam ispitati promjene s medicinske strane, i nažalost, dijagnosticirana mi je hipertireoza”, ispričala je pjevačica te otkrila da joj svako jutro počinje hormonskom terapijom.

Foto: Instagram

‘Bojala sam se kako ću se probuditi’

Ona je na jednom događaju otkrila da uglavnom sve drži pod kontrolom, međutim, nedavno joj je pozlilo. “Nešto mi sa štitnom žlijezdom posljednjih dana nije u redu, pa sam se bojala kako ću se probuditi. Znam da se probudim jako natečena, puno mi znače komplimenti”, dodala je Rozga.



“Imam dobrih i loših dana, promijenjena mi je terapija. Ja nisam osoba koja je panična, dugo sam na terapiji, ali kada se takve situacije dogode treba se boriti. Navikla sam na periode kada se ne osjećam najbolje”, rekla je Rozga. Naime, ona je već ranije priznala kako ima problema sa srcem i štitnjačom.

“Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: ‘E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam”, kazala je za RTL.

Rozga otkrila tajnu svog izgleda, evo u čemu je ključ: ‘Mama mi kuha’

Rozga je, inače, imala epizodu prije tri godine, a kaže kako je nekoliko dana prije no što je potražila pomoć liječnika osjećala da nešto nije u redu. “Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio siječanj, a prethodna godina bila mi je iznimno naporna. Taj dan kad mi je dijagnosticirana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti”, kazala je Jelena za Gloriju. Naglasila je kako, uz problem sa srcem, ima i probleme sa štitnjačom, koje je otkrila 2006. godine.

Komentari