Škoro: Milanović nedolaskom u Sabor pokazuje gorčinu, bahatost i prijezir prema instituciji koju čine predstavnici naroda

Damir Krajac / CROPIX

“Odbijanjem dolaska na prvu sjednicu Hrvatskoga sabora, koju je sam i sazvao, pokazuje gorčinu, bahatost i prijezir prema instituciji koju čine predstavnici naroda”, napisao je predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na društvenim mrežama.

Škoro smatra kako Milanović svojim nedolaskom predsjednik e poštuje institucije hrvatske države koje svima trebaju na ponos, obezvrjeđuje ih radi vlastitog ega, namjerno ih srozava samo zato što to može. Istovremeno, puna su mu usta parlamentarne demokracije i želje da se predsjednik bira u Saboru. Istom tom Hrvatskom saboru do kojeg on ne drži.

Dodaje i kako je ova odluka još jedan Milanovićev izraz želje da po svaku cijenu bude poseban, ali građani RH od toga nemaju baš nikakve koristi, naprotiv. Predsjednik kojeg ne interesiraju izbori, zatim ga ne zanima ni Sabor, da ne nabrajam dalje njegove brojne hirove, sigurno nije ono što naša Hrvatska zaslužuje.

Njegov napis prenosimo u cijelosti. 

Komentari