Nikolina Pišek pohvalila se radovima u svojoj luksuznoj vili: Mnogi o ovome mogu samo sanjati

Foto: Instagram

Voditeljica Nikolina Pišek, ovih dana ima pune ruke posla. Naime, posljednjih nekoliko dana uređuje svoju luksuznu vilu u zagrebačkom naselju Šestine, koju je prije nekoliko godina izgradila s preminulim suprugom, povjesničarem umjetnosti, Vidojem Ristovićem.

Nažalost, njegova prerana smrt prekinula je obiteljske planove o uređenju vile, a nakon gotovo dvije godine od tog nesretnog događaja, voditeljica je odlučila nastaviti s uređenjem kuće, prenosi Dnevno.hr.

Prvo je, kako je podijelila sa svojim Instagram pratiteljima, uredila spavaću sobu i dječju, a sada je na red došla omražena prostorija svake žene – kuhinja.

Foto: Instagram

Diploma joj baš i nije puno pomogla



Voditeljica je nedavno na svojim mrežama podijelila i snimku prostora u koji će smjestiti kuhinjske elemente kao što su ormarići i bijela tehnika. Nedavno je otkrila kako napreduju radovi u njezinoj kući.

Foto: Instagram
FOTO: Operta nekretnine

“Kao i svaka renovacija, napreduje dosta zeznuto. Imam rok još mjesec dana da uselim, a bojim se da to neće biti ispoštovano”, otvoreno je voditeljica nedavno izjavila za Story te dodala kako je s useljenjem morala sačekati duže od predviđenog zbog problema s građevinskim radovima.

FOTO: Operta nekretnine

Podsjetimo, Pišek je svojevremeno priznala i kako joj he diploma s Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu više odmogla nego pomogla pri renovacijama.

“Trebala bi se naprosto prepustiti i nikoga ne kinjiti, tako da sam to na kraju počela i raditi. Mislim da ću se useliti u nešto što je relativno prihvatljivo za život i mislim da je zapravo tako najispravnije. Treba živjeti u nekom prostoru da bi ga onda mogao kvalitetno oplemenjivati inače to sve izgleda generički”, kazala je Nikolina Pišek.

Mučna ispovijest Ivane Paradžiković: ‘Nisam imala za kredit, sina mi je odgojila sestra’

Komentari