Poznati pjevač oglasio se nakon dijagnoze raka kostiju: “Sad se sumnja još da možda imam rak na želucu, daj Bože da to ne bude..”

Jure Miskovic/Cropix

Nakon vijesti da mu je dijagnosticiran karcinom kostiju, Jasmin Stavros (68) se javio iz bolnice i priznao da je pred njim borba za život, a doktori sumnjaju da možda ima i rak na želudcu, pišu 24 sata.

– . Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene – rekao je pjevač za In Magazin koji je nakon dijagnoze ostao na bolničkom liječenju.

– Užasno boli. Bole me leđa. Idem na zračenja i ta zračenja su vrlo bolna i moram leći i onda mi se stvara kontakt sa živcima i to je užasno bolno, ali pretrpim tih deset minuta – dodao je Jasmin i objasnio kako je bolest nastala negdje u prvom mjesecu kada je osjetio bolove u trbuhu.

– Onda sam dobio čir na dvanaestercu, to su mi operirali hitno u Karlovcu i onda sam dobio sepsu i onda su me prebacili na odjel u Karlovac i tamo sam bio nekih 12,13 dana i došao sam doma i odmah sutradan u Vinogradsku jer se nije moglo izdržati od bolova, a nije se znalo što mi je – rekao je i dodao kako mu je tek drugi dan kemoterapije.



– Treba proći jedno pet, šest dana i tek ćemo onda znati gdje sam, kud sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Evo sad se osjećam da ću se oporaviti i doktori i sestre i svi koji rade ovdje si stvarno daju maksimalno truda – ispričao je. Poručio je kako najveću utjehu nalazi u vjeri.

– Stalno mi je krunica u ruci i molim se po cijele dane. Ja sam optimista. Ja vjerujem da će Bog to sve posložiti – zaključio je Jasmin.

Komentari