ŠOKANTNI MEMOARI PRINCA HARRYJA! Procurili detalji: Tvrdi da je “ubio 25 talibana” dok je bio na vojnoj dužnosti

Foto: Twitter

Ogromna prašina digla se zbog memoara princa Harryja, a detalji koji su do sad procurili, otkrivaju da je riječ o vrlo šokantnom štivu, koje još nije službeno objavljeno, no slučajno je procurilo, a stavljeno je i u prodaju u Španjolskoj.

Između ostalog, Harry tvrdi da je “ubio 25 talibana” dok je bio na vojnoj dužnosti u Afganistanu, za vrijeme svoje druge turneje kao pilot helikoptera Apache. The Telegraph navodi da je u memoarima Harry otkrio kako je u žaru borbe ubio 25 ljudi, koje tada gledao kao šahovske figure koje je skidao s ploče jednu po jednu.

Kako prenose britanski mediji, princ je letio je u šest misija koje su rezultirale “oduzimanjem ljudskih života”, čime se ne ponosi, ali ni ne srami.

Nakon povratka u bazu gledao video svakog ubojstva
Harry je otkrio kako bi nakon povratka u bazu svaki put gledao video svakog ubojstva koje je počinio jer je imao kameru postavljenu na nos helikoptera koja je snimala svaku misiju.



Princ je otkrio kako ne osjeća krivnju zbog počinjenih ubojstava, zbog napada na New York 11. rujna, a kasnije se i susreo s obiteljima žrtava napada tijekom posjeta Americi.

Princ se, između ostalog, dotaknuo i incidenta kada se na zabavi odjenuo u nacističkog vojnika. Navodi da mu je to jedna od najvećih pogrešaka u životu, ali i da su ga na to nagovorili nagovorili brat William i princeza Kate.

Princ Harry služio je u vojsci 10 godina, napredovao je do čina kapetana i dva puta je bio na turneji u Afganistanu.

Komentari