“Tatko će biti s nama” Kiki Rahimovski najavio koncert u Areni u čast pokojnom ocu

Kristijan Rahimovski na svom je Instagram profilu objavio da će pjevati kao gost na koncertu Parnog valjka u Areni Zagreb, koji će se 26. ožujka održati u čast njegovom ocu Akiju Rahimovskom.

“Oni čempresi o kojima je tatko sanjao, ni meni nisu donijeli baš nešto najbolje u životu. Zadnjih mjesec dana vodio sam strahovitu bitku s njima. Kada sam Husu to rekao tijekom probi u nekoj pauzi, svi smo se malo nasmijali koliko se to uopće može u ovakvoj situaciji. Ma rekao sam, neće me ta alergija zaustaviti da zapjevam za tatu. Bolje sam, a prije nekoliko dana doslovno jedva disao”, napisao je Kristijan na Instagramu.

“Ništa ljudi, terapija djeluje, čemprese ne sanjam i sve što mogu reći je: ‘Da! Vidimo se u Areni!’ Tatko će biti s nama i mi s njim kao jedno”, dodao je uz fotografiju na kojoj je s Akijem na pozornici.

Inače, Parni valjak je za ovu godinu, odnosno do kraja ljeta, zakazao deset koncerata. U rubrici za koncerte na službenoj web stranici Parnog valjka sada više nema ničega.Na koncertu u Areni Zagreb 26. ožujka pjevat će, između ostalih, i Dino Jelusić, prenosi Index.

 

Komentari