Benzema se pogotkom oprostio od dresa Reala, Budimir postigao dva pogotka

Kapetan Real Madrida Karim Benzema izašao je sa stadiona “Santiago Bernabeu” uz ovacije na kojem je igrao svoju posljednju utakmicu u dresu Reala netom nakon što je zabio jedanaesterac protiv Athletic Bilbaa u nedjelju tijekom 38. i posljednjeg kola prvenstva Španjolske.

Francuski reprezentativac izjednačio je u 72. minuti protiv Baskijaca, a dvije minute kasnije zamijenio ga je Luka Modrić, omogućivši madridskoj publici da pozdravi jednog od najboljih strijelaca u povijesti kluba. Napadača su na izlasku dočekali suigrači, potom i cijela klupa Madrida, zagrlivši u prolazu svog trenera Carla Ancelottija.

Nakon četrnaest godina provedenih u mitskom bijelom dresu, Benzema će s 35 godina odletjeti u Saudijsku Arabiju gdje ga, prema saudijskoj državnoj televiziji, čeka klub Al-Ittihad.
Ante Budimir bio je dvostruki strijelac za Osasunu, koja je doma s 2-1 svladala Gironu i pobjedom osvojila sedmo mjesto u La Ligi koje vodi u kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Budimir je pogađao nogom i glavom u 52. i 55. minuti, a hrvatski internacionalac u Primeri je zabio ukupno osam golova ove sezone.

Ivo Grbić je branio za Atletico Madrid, koji je igrao 2-2 kod Villareala i nakraju zauzeo treće mjesto.



Komentari