LIVAJA IZGUBIO ŽIVCE! Incident na treningu Vatrenih na Rujevici: Sve je počelo vrijeđanjem ekipe s tribina, reagirala i policija

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Incident na treningu reprezentacije na Rujevici. Marko Livaja izgubio je živce nakon uvreda koje su mu uputili pojedini gledatelji s tribine. Prekinuo je trening i krenuo prema publici kako bi se s njome verbalno obračunao. Za njim su išli još neki igrači, pa i pomoćni trener Vedran Ćorluka da smiri situaciju.

Reagirali su zaštitari i policija koji su se našli na tom dijelu tribina, sve je ostalo na prepucavanju riječkih gledatelja i Livaje.

U trenucima uzavrelih strasti vikali su mu: “Smeće jedno, marš iz reprezentacije”, a neki: “Pogledaj stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu koju ste napravili”, aludirajući na finale Kupa u kojem je Torcida napravila određenu štetu na tribinu Rujevice.

Ipak, prevladao je razum, Livaja se okrenuo i vratio na teren, a Vatreni su nastavili s treningom, pišu Sportske novosti.



Zlatko Dalić je popričao s napadačem Hajduka. Vidjelo se na Daliću da ga je to pogodilo i uznemirilo.

Inače kod izlazaka igrača na teren Livaja je od većine publike dobio pljesak, čuli su se tek sporadični zvižduci. HNS je omogućio Riječanima da prate cijeli trening, pa se na Rujevici okupilo oko 1500 ljudi, većinom roditelja s djecom, ali bilo je i nekih koji su došli provocirati Livaju.

 

Komentari