Glavašević žestoko proziva: Na uhićenim Hrvatima skupljali su krvave političke poene. Nije ih zanimala istina, samo gaženje

Foto: Damjan Tadić/Cropix

Bojan Glavašević, saborski zastupnik i sin heroja Vukovara Siniše Glavaševića, na svom Facebook profilu prokomentirao je oslobađajuću presudu osmero hrvatskih državljana koji su u Zambiji bili uhićeni pod optužbom za trgovinu ljudima i krivotvorenje dokumenata o posvajanju.

Bojan Glavašević prozvao je političare koji su, kako piše na Facebooku, skupljali političke poene na nesreći uhićenih Hrvata.

“Nakon oslobađajuće presude u Zambiji ljudi koji su zadnjih sedam mjeseci javno ih linčovali, te ljude i njihovu djecu, sada govore o ‘dubokoj državi’ i, tu u Saboru, o ‘korumpiranim sudovima zemalja trećeg svijeta’. Da je presuda kojim slučajem bila osuđujuća, bili bi im super i sudovi i država”, piše Glavašević.

“To samo govori da ih nikada nije zanimala ni istina, ni pravo, ni pravda, nego samo gaženje nekoga tko je ranjiv i kupljenje političkih poena na tuđoj nesreći. Kao što postoje krvavi dijamanti, tako su i ovo krvavi politički poeni. Sramotno, tako se okrenuti protiv ljudi”, dodao je.



Komentari