Zadravec o prijavama za mobing: Doktorica Čulo je glumatala

Dijana Zadravec/Igor Kralj/PIXSELL

Ne prestaju napetosti u KBC-u Sestre milosrdnice. Protiv predstojnice Klinike za radiologiju Dijane Zadravec podneseno je više prijava zbog mobinga.

U jednoj od njih, koju potpisuje 16 djelatnika, među ostalim stoji kako im se obraća zastrašujućim tonom, da ih se prisluškuje te da se boje za svoja radna mjesta. Navode i da ih je Zadravec ispitivala tko je bio na prošlotjednom prosvjedu i optuživala ih da su napustili pacijente.

Prijave će, poručili su iz bolnice, proučiti povjerenica za mobing.

Radiolozi prijavili Zadravec: ‘Ne možemo raditi na takav način i u strahu’Dijana Zadravec negira sve optužbe i potpisnike prijave optužuje za grupiranje u interesne skupine.

“Radi se o orkestriranom napadu. Očekivala sam otpore koje doživljavam zadnjih 10 dana od strane interesnih skupina. Prijava je došla od radioloških tehnologa i sestara, tri su potpisa nečitka, a ostalih 13 raspoznajem – svi su s Klinike za tumore. To nije čudno s obzirom na to da je dr. Karolina Bolanča Čulo prije pet dana izvela glumatanje kad je odbila obaviti posao pa joj je pozlilo, a onda na javnoj TV rekla da je odradila triput veći posao od onog koji sam tražila od nje. Neka se odluči – je li joj pozlilo ili ovo drugo”, rekla je prof. Zadravec za portal HRT-a.

Komentari