Australija u napetoj utakmici bolja od Tunisa

Facebook

Nogometaši Australije upisali su minimalnu, 1-0 pobjedu protiv Tunisa, u ogledu drugog kola skupine D na Svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar.

Bolje otvaranje utakmice Australci su naplatili pogotkom u 23. minuti kada je spretno glavom reagirao Mitchell Duke koji je pogodio za 1-0. Do kraja poluvremena Tunis je odgovorio napadima i pokušao se vratiti u rezultatski egal. Imali su Tunižani dvije odlične šanse u završnici prvog dijela, ali Drager i Msakni nisu pogađali suparničku mrežu.

U drugom poluvremenu Tunižani su pritisnuli te su pokušali doći do obrata, dok je Australija čekala svoju šansu u kontranapadima. Prijetili su i jedni i drugi, obje su reprezentacije imale šanse za pogotke, ali rezultat se sve do kraja nije mijenjao.

U nastavku dana, od 17 sati, u ovoj skupini D igraju Francuska i Danska. Trenutačno na ljestvici Francuska i Australija imaju po tri boda, dok Danska i Tunis imaju po jedan.U posljednjem trećem kolu, 30. studenoga, igraju Tunis i Francuska te Australija i Danska. Oba susreta počinju u 16 sati.

Komentari