PREMINULA KĆI ELVISA PRESLEYJA: Lisa je otišla poput oca, tužnu vijest potvrdila majka Priscilla

Foto: Guliver

Samo nekoliko sati nakon što je prevezena u bolnicu, Lisa Marie Presley preminula je u 54. godini života. Kći slavnoga Elvisa Presleyja doživjela je srčani udar u svom domu u Calabasasu, gdje je i reanimirana.

Tužnu vijest potvrdila je njezina majka Priscilla za američke medije: “Teška srca moram podijeliti tužnu vijest da nas je napustila moja prekrasna kći Lisa Marie. Bila je najstrastvenija, najsnažnija žena puna ljubavi koju sam ikada upoznala. Tražimo privatnost dok se pokušavamo nositi s ovim teškim gubitkom. Hvala vam na vašoj ljubavi i molitvama. U ovom trenutku neće biti dodatnih komentara.”

Lisu smo imali prilike vidjeti u javnosti u utorak, kada se održala dodjela Zlatnih globusa. Ona i majka prisustvovale su svečanosti kako bi podržale Austina Butlera, mladoga glumca koji je igrao ulogu kralja rock ‘n’ rolla. Za ulogu Elvisa nagrađen je ovom nagradom, a pretpostavlja se da će uslijediti i nominacija za Oscara.

Foto: Guliver

Lisa Marie Presley rođena je 1968. i vlasnica je očeve vile Graceland u Memphisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro od srčanog zastoja u Gracelandu 1977., u dobi od 42 godine.



 

 

Komentari