OGLASIO SE ŽINIĆ ‘Ako sam išta radio nezakonito, neću se kandidirati za župana na sljedećim izborima’

Ivo Žinić/PIXSELL

Nakon što je jučer otkriveno da župan Ivo Žinić bespravno koristi stan u Zagrebu, iz kojeg ga država godinama pokušava izbaciti, netko je promijenio prezime na interfonu pa na njemu više ne piše Žinić, nego Cestarić. Na komadiću papira zalijepljeno je novo prezime čime se, valjda, pokušalo prikriti da taj stan koristi sisačko-moslavački župan.

Župan sisačko-moslavački Ivo Žinić danas je u izjavi za 24sata kazao da se više neće kandidirati za župana ako se pokaže da je bilo što radio nezakonito.

“Ako se dokaže bilo što da sam ja radio nezakonito po pitanju bilo koje nekretnine ili u mojim postupcima, evo neću se kandidirati za župana na sljedećim izborima”, rekao je Žinić.

“Potpuno legalno i propisno sam ušao u ove nekretnine i koristio. O tome posjedujem dokumentaciju. Ako sam bilo što nezakonito i nelegalno napravio, spreman sam odgovarati”, ponovio je Žinić za 24sata.



HSS-ovac je još prije godinu i pol poslao zastupničko pitanje o statusu Žinićevog zagrebačkog stana. Odgovor, naravno, nikad nije dobio

Komentari