U susjedstvu je veselo uoči posjeta turskog sultana Srbiji

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

 

Šef srpske diplomacije, osebujni Ivica Dačić trebao bi se prijaviti na neki glazbeni talent show. Zvijezde Granda, možda najbolje. 

Svojim pjevačkim umijećem (koje se probudi uvijek kada popije koju čašicu previše), neki dan je zabavljao turskog predsjednika Tayyipa Erdogana i njegovu suprugu Eminu na svečanoj večeri uoči njihova službena posjeta Srbiji. 

Na snimci koja se pojavila na Youtubeu može se vidjeti kako veselo grabi mikrofon i pjeva poznati turski bećarac, "Osman aga". U početku šokirani Erdogan prihvaća pjesmu i počinje pljeskati u ritmu, dok predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, također u društvu supruge, kraj njega crveni i umire od smijeha. 

 

 

Ovo nije prvi put da nekadašnji Miloševićev suradnik i predsjednik Socijalističke parije Srbije pokazuje svoje vokalne sposobnosti. Njegov najčešći izbor je "Miljacka" Halida Bešlića. 

 

 

Kada su prilike malo formalnije, a publika zahtjevnija kao što je bilo prilikom Vučićeve inaguracije, onda uzvanike počasti talijanskom kanconom. 

 

 

Pitamo se što će raspjevanom Dačiću biti na repertoaru kada mu u posjet dođu Plenki i/ili Kolinda. Nadamo se nekoj ariji iz Tko pjeva zlo ne misli. 

(MiMi)

 

Reci što misliš!