Neslužbeno doznajemo da je biznismen i Trumpov prijatelj Vladimir Kraljević nakon višegodišnjeg nastojanja uspio dovesti izbor za Miss Universe u Hrvatsku

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

 

 

Višegodišnja inicijativa biznismena Vladimira Kraljevića da dovede izbor za Miss Universe u Hrvatsku, napokon biti realizirana, saznaje portal Dnevno.hr. Miss Universe bi u Hrvatsku, prema našim informacijama, trebao doći već ove godine -u jesen 2018.

Grad Zagreb podržao je ideju pa bi tako u glavni grad Hrvatske mogle stići najljepše žene iz svih zemalja svijeta. Kraljevića podržavaju Hanza Medija i HRT jer prijenos Miss Universe prati milijarda i sto milijuna ljudi u 170 zemalja na svih šest kontinenata. Kako saznajemo, čeka se još samo zeleno svjetlo od Ministarstva turizma i resornog ministra Garija Cappellija.

Miss Universe međunarodni je izbor ljepote koji se održava od 1952. Sredinom '90-ih manifestacija je ušla u probleme, a onda ju je 1996. preuzeo američki predsjednik i ljubitelj lijepih žena, Donald Trump. Vladimir Kraljević kućni je Trumpov prijatelj pa mu je drage volje ustupio licencu za Hrvatsku. Kraljević je zbog dugogodišnjih veza s njujorškim elitama u Hrvatsku donio i licence za prestižne američke časopise Playboy i Cosmopolitan. Financirao je snimanje i američku premijeru Sedlarova filma “Gospa”.

Trumpovo i Kraljevićevo prijateljstvo započelo je u restoranu Russian Tea Room gdje je mladi Kraljević bio šef sale, a mladi Donald tamo često svraćao s ocem Fredom. Ranije je Kraljević radio za Franka Sinatru, a kasnije je otvorio još nekoliko uspješnih lokala za bogate Njujorčane.

U intervjuu Jutarnjem listu, Kraljević je izjavio kako je u više navrata pokušao dovesti izbor za Miss Universe u Hrvatsku. Jednom prilikom čak je organizirao sastanak Trumpa i Sanadera na kojem je, tvrdi, Sanader dogovarao poslove za svoju kći Petru koja sada živi u New Yorku, a o Miss Universe nisu ni razgovarali što ga je jako razočaralo.

Promocija koju bi Hrvatska dobila održavanjem ovakve manifestacije je nemjerljiva, a za neke zemlje, npr. Sejšele, svjetska je javnost saznala tek nakon što je tamo održan izbor za Miss of the World.

Za potrebe ovog teksta, kontaktirali smo Vladimira Kraljevića kako bismo dobili potvrdu informacija, no on je bio tajanstven. Rekao nam je da se za Miss Universe u Hrvatskoj bori već osam godina, no informaciju nam nije htio niti potvrditi niti demantirati.

-Znat će se više za otprilike tri dana – rekao nam je.

Mia Mitrović 

 

 

Reci što misliš!