U pretresu stana policija je kod slikarice i poduzetnice Danijele Kisić Petrović pronašla dva Hecklera i dvije tisuće metaka. Novu je godinu provela u Dubrovniku i od tad joj se gubi trag

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

 

Opasna crnogorska kriminalka, slikarica i poduzetnica Danijela Kisić Petrović (65), koju se sumnjiči da je prošlog mjeseca planirala mafijašku likvidaciju u crnogorskom gradu Baru, najvjerojatnije se nalazi na teritoriju Republike Hrvatske, doznaju crnogorski mediji, a prenosi portal 100 posto. 

Barska policija tijekom prosinca dobila je operativna saznanja da Kisić Petrović planira likvidaciju jedne mete. Upali su joj u kuću i pretresom pronašli čitav arsenal oružja. Oduzeta su joj dva automatska pištolja - Heckler sa dva okvira puna municije i "škorpion" s tri okvira puna municije, revolver sa sedam metaka, fantomka, lisice, plinski pištolj, pribor za čišćenje oružja, tri pečata te čak dvije tisuće komada razne municije za pištolje!

Kisić Petrović, koju se dovodi u vezu i sa dva paljenja automobila te postavljanje eksploziva na kuću u Baru, potom je lišena slobode i određen joj je istražni zatvor. No, kako je na sudu u Podgorici priznala krivicu, i to ne za pokušaj likvidacije nego nezakonito držanje oružja, sudac ju je pustio da se brani sa slobode. 

Kako su ekskluzivno doznale crnogorske Vijesti, Kisić Petrović nedugo nakon toga napustila je Crnu Goru. Posljednji trag o njoj zabilježen je u Dubrovniku. Crnogorski mediji tako donose neslužbene informacije kako je opasna Danijela viđena tijekom novogodišnje noći u Dubrovniku. 

Doznajemo kako postoji i fotografija Danijele Kisić Petrović snimljena u Dubrovniku, no zasad nije objavljena. 

No, kako joj nije zabranjen izlazak iz zemlje, Kisić-Petrović bez problema je mogla napustiti Crnu Goru. 

U Ravnateljstvu policije pokušavamo doznati ima li hrvatska policija ikakvih operativnih saznanja o opasnoj Crnogorki, kao i postoji li nalog za njeno uhićenje. Kolege u Vijestima kažu nam i kako Kisić-Petrović osim crnogorskog ima i slovensko državljanstvo, odnosno putovnicu Europske Unije. 

 

 

Reci što misliš!