Sve je započelo nakon što im je konobar servirao rižu koja prema njihovim tvrdnjama nije bila servirana na tradicionalan kineski način

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/otvoreno.hr

Gosti kineskog restorana u Virginiji nemalo su se iznenadili kad su nakon večere od konobara zatražili račun. Na njemu su, naime, osim naručene hrane i pića zamijetili i opaske koje su ih potpuno šokirale.

Sve je započelo nakon što im je konobar servirao rižu koja prema njihovim tvrdnjama nije bila servirana na tradicionalan kineski način

To je, naime, iznerviralo konobara koji ih je posluživao pa ih je odlučio ''počastiti'' neslanom šalom. 

Na dnu računa ispisao je ''Ja sam karirani šu***'' i ''Imam mali penis''.

Nakon što su vidjeli opaske na računu, šokirani gosti zatražili su razgovor s voditeljem restorana koji im se ispričao zbog neugodne situacije uz objašnjenje da su se konobari na taj način šalili međusobno. 

No ova šala vjerojatno ne bi dovela do ovakve situacije da su konobari prije nego što su izdali račun obrisali ružne komentare.

– Uvijek to rade. Rekao sam im već mnogo puta i učinili su to ponovno – kazao je voditelj koji je u znak isprike gostima dao bon u vrijednosti od 20 dolara, a nestašnim konobarima smanjen je broj radnih sati i zabranjeno im je raditi u satima kada u restoranu ima najviše gostiju.  

Račun u restoranu

Reci što misliš!